Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός και κοιτάζει Μπράγκα

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2024

Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Δυναμικά άρχισε το παιχνίδι καθώς αμφότερες οι ομάδες έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ. Στο τρίτο λεπτό ένα σουτ του Ουάρντα, ανάγκασε τον Τζολάκη να αποκρούσει ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Χουτεσιώτης έβγαλε σε κόρνερ την προσπάθεια του Κωστούλα. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά τον αντίπαλο. Στο 40ο λεπτό ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από Ροντινέι. Μια φάση για την οποία υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους Περιστεριώτες καθώς ο Χουτεσιώτης βγήκε για να διώξει έριξε τον Βέλντε και ο Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο μέρος και μετά τις αλλαγές του Μεντιλίμπαρ ανέβασε στροφές και έγιναν πιο απειλητικός για την αντίπαλη εστία. Στο 53' ο Κωστούλας με το κεφάλι τροφοδότησε τον Ροντινέι, ο οποίος σούταρε με τη μία, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη. 20 λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Μουζακίτης έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Ελ Κααμπί κοντρόλαρε, ο Μπρόρσον έπεσε μπροστά του, άλλαξε ωραία το πόδι του, εκτέλεσε με το αριστερό και διαμόρφωσε το 2-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μουζακίτης, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Βέλντε, Κωστούλας

Ατρόμητος : Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Τσιγγάρας, Γκονζάλες, Ουάρντα, Φαν Βερτ, Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού, Μανσούρ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.