O mr. «triple-double» Έλβαρ: «Τον καλύτερο εαυτό μου για τον ΠΑΟΚ»

Στέλιος Παρθενάκης19 Οκτωβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, παίρνοντας το διπλό στην έδρα της Γαλατασαράι, με τον Φρίντρικσον να είναι ο κορυφαίος του "δικέφαλου" με τριπλ-νταμπλ.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη από την Κωνσταντινούπολη, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με το Περιστέρι (21/10, 17:15), για την 3η αγωνιστικής της Basket League.

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης Έλβαρ Φρίντρικσον μίλησε στο Metrosport.gr: «Θέλαμε να αρχίσουμε καλά τη σεζόν γνωρίζοντας ότι θα έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Θέλαμε όμως να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας ώστε να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν. Ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου, δεν έχω ξανακάνει άλλωστε triple-double» είπε ο Ισλανδός.

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Όταν παταώ στο παρκέ δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου για τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να έρθουν κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις. Ήταν το πρώτο ματς για το BCL. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και το πιστεύαμε. Έτσι παρουσιαστήκαμε καλά και πήραμε τη νίκη την οποία αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.