Επένδυση στο μέλλον για τον Λαγκαδά και ο χορός της ομάδας

Metrosport Team05 Ιουλίου 2024

Ο 17χρονος υψηλόσωμος σέντερ φορ Χριστόφορος Τριανταφυλλίδης, θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Λαγκαδά και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Την χρονιά που διανύσαμε κατάφερε να αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια, σημειώνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ. «Ευχόμαστε η νέα σεζόν να τον βρει υγιή και ακόμα πιο παραγωγικό» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο, ο πρώτος ετήσιος χορός της ομάδας. Πάνω από 2.000 κόσμος παρευρέθηκε στα Λουτρά Λαγκαδά, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ, που για ακόμα μια φορά δείξατε την στήριξη και δυναμική σας. Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς η παρουσία και βράβευση μερίδας παλαιμάχων αθλητών της ΑΠΕΛ. Τον χορό των βραβεύσεων άνοιξαν οι αθλητές που αγωνίστηκαν στα τέλη του 60’ με μέσα του 70’ ενώ έπεται και συνέχεια. Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση των Λουτρών για την παραχώρηση του χώρου όπως επίσης και την διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά που μας τίμησε με την παρουσία της αλλά και σε σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.