Αθήνα: Γιατί δε «σβήνει» η Δημοτική Αστυνομία την κλήση στον οδηγό που έπαθε έμφραγμα

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Περίεργο μπλέξιμο… Ένας οδηγός έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι, πάρκαρε το αυτοκίνητό του για να καλέσει το ΕΚΑΒ, όμως η Δημοτική Αστυνομία τον «έγραψε» για παράνομο παρκάρισμα!

Όταν η οικογένειά του προσπαθεί να «σβήσει» το πρόστιμο, αλλά ο Δήμος δε δέχεται την ένσταση και θεωρεί... αβάσιμες τις αντιρρήσεις της!

Η οικογένεια του οδηγού παραδέχεται πως το όχημα ήταν παράνομα παρκαρισμένο, αφού ο άνθρωπος είχε πάθει έμφραγμα και πρώτο του μέλημα ήταν να καλέσει ασθενοφόρο. Για το Δήμο όμως είναι αβάσιμες οι αντιρρήσεις για το πρόστιμο…

Ένας οδηγός έπαθε έμφραγμα σε δρόμο του Ηρακλείου Αττικής ενώ οδηγούσε και η Δημοτική Αστυνομία του έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα, την οποία προσπαθεί εδώ και ημέρες να «σβήσει» η οικογένειά του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Live You» η κόρη του οδηγού τόνισε: «Το περιστατικό συνέβη στις 21 Σεπτεμβρίου. Ο πατέρας μου υπέστη έμφραγμα ενώ οδηγούσε σε δρόμο του Ηρακλείου Αττικής, άφησε το αυτοκίνητο πάνω σε ένα πεζοδρόμιο και κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Η δημοτική αστυνομία, μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, έκοψε κλήση στο ΙΧ, αφού ήταν όντως παράνομα παρκαρισμένο».

Αντιμετωπίζοντας όμως μια ψυχρή στάση από το Δήμο, διαμαρτυρήθηκε υπογραμμίζοντας μάλιστα πως η ένσταση που κατέθεσε δεν είχε θετική ανταπόκριση καθώς της απάντησαν πως «είναι αβάσιμες οι αντιρρήσεις που έχω για το παράνομο παρκάρισμα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.