«Έπαθαν» Super League στο NCAA: Έβγαλαν τις μεζούρες και βρήκαν μικρότερη τη μια γραμμή τριπόντου

Metrosport Team01 Απριλίου 2024

Μπορεί στις ΗΠΑ να μην παρακολουθούν ανελλιπώς Super League 1, όμως το περιστατικό που έλαβε χώρα σε αγώνα του NCCA αποδεικνύει το πόσο... μπροστά είμαστε σαν χώρα. Και αυτό γιατί το ματς ανάμεσα σε NC State και Texas για τη March Madness βγήκαν οι μεζούρες. 

Σκηνές που θύμισαν Περιστέρι έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ, αφού βγήκαν οι μεζούρες για να μετρηθεί η απόσταση του τριπόντου στο Moda Center του Πόρτλαντ, στον αγώνα τωβ NC State και Texas για τη March Madness του NCAA. 

Μάλιστα όχι αδίκως, καθώς διαπιστώθηκε πως η απόσταση από την baseline μέχρι τη γραμμή του τριπόντου στο γήπεδο δεν ήταν ίση και στις δύο πλευρές του παρκέ. Γεγονός το οποίο δεν πτόησε τις δύο ομάδες από το να ξεκινήσουν κανονικά την αναμέτρηση.

Μερικές ώρες αργότερα, το NCAA τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης για το περιστατικό, αναφέροντας πως οι προπονητές των δύο ομάδων ενημερώθηκαν για την κατάσταση και επέλεξαν το παιχνίδι να γίνει κανονικά, αντί να περιμένουν να διορθωθούν οι γραμμές στο παρκέ. 

Σε κάθε περίπτωση, η διοργανώτρια αρχή ξεκαθάρισε πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειας για την αποκατάσταση αυτής της ανωμαλίας πριν από την επόμενη αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο εν λόγω γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.