Επανεκκίνηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς μέσα από την ΕΠΣΜ

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2023

Στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΜ θα πάρει μέρος ο Απόλλων Καλαμαριάς με στόχο όπως αναφέρουν και οι ιθύνοντες της ομάδας σύντομα να βρεθεί εκεί που του αρμόζει. Ο σύλλογος έχει επεκτείνει την συνεργασία του με τον τεχνικό διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος Παπαγεωργίου Νίκο (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA B), προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κο Βαλαβάνη Τάσο στη θέση του προπονητή της Α' ομάδας (κάτοχος διπλώματος UEFA B) ενώ επέστρεψε ο Στράτος Βουτσακέλης στην διοίκηση του Συλλόγου στη θέση του Επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ο προπονητής του συλλόγου Αναστάσιος Βαλαβάνης επισήμανε: «Είμαστε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και είναι μια πρόκληση πολύ δυνατή για τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση, για να πάμε την ομάδα ξανά εκεί που της αρμόζει. Ως Απόλλων, το όνομα και η κληρονομιά που έχουμε είναι μεγάλη, αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται εντός γηπέδου. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Από την άλλη αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει θα τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο». Ποια είναι τα συν του Απόλλωνα; «Εχουμε νεανική ομάδα με διάθεση για εκπαίδευση, συν κάποιους έμπειρους πολύ ικανούς για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Κωνσταντινίδης: «Ο Απόλλων εκεί που αξίζει»

Ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Γιώργος Κωνσταντινίδης για το φετινό εγχείρημα της ομάδας του τόνισε: «Εχουν περάσει τα δύο πρώτα χρόνια που έχει δηλωθεί η ομάδα στο τοπικό και πλέον φέτος έχει το δικαίωμα της ανόδου. Εχουν έρθει παιδιά έμπειρα που θα βοηθήσουν και τους νέους ώστε να οδηγήσουν τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει.

Ολος ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Ηδη έχουν πουληθεί 750 εισιτήρια διαρκείας. Θα έχουμε έδρα το μεγάλο γήπεδο. Κοντά μας είναι και οι ροσονέρι που αναγνωρίζουν την συγκεκριμένη ομάδα ως Απόλλωνα. Είναι στα πόδια των παιδιών να καταλάβουν τι σημαίνει πρωταθλητισμός».

Δυο λόγια για τον όμιλο; «Παίζουμε και με το Μεσαίο, το Ωραιόκαστρο τη Φιλαδέλφεια, αλλά πολύ καλύτερα που έχει γίνει έτσι. Να μάθουν και τα παιδιά και τις άλλες περιοχές και να τους γνωρίζουν. Από κει και πέρα όλοι οι ομάδες παίζουν με έντεκα παίκτες».

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Φώτης Μπαλτίδης με δήλωση του τις προηγούμενες ημέρες τόνισε: Εχει συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα ο κόσμος της Καλαμαριάς και όχι μόνο. Κάθε χρόνο πιστεύω θα πηγαίνουμε ακόμη και πιο ψηλά. Στο μακρινό μέλλον στόχος είναι να παίζει στην κατηγορία που του αξίζει, στη Σούπερ Λιγκ 1.

Με ανακοίνωση του εξάλλου ο σύλλογος επισήμανε: «Να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμαριάς για την τεράστια ανταπόκριση που έδειξε και δείχνει στην αγορά των καρτών διαρκείας, η οποία είναι ιστορικό φαινόμενο, για ομάδα που θα παίξει σε ερασιτεχνική κατηγορία».

Μετά από πρόταση του Προέδρου Φώτη Μπαλτίδη, ομόφωνα αποφασίστηκαν τα κάτωθι: Δωρεάν είσοδος στα ΑΜΕΑ στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας, αθλητών-αθλητριών του συλλόγου απ' όλα τα αθλήματα αλλά και μαθητών-μαθητριών. Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα έχει κάνει όλες τις ενέργειες (γραφειοκρατικές) και ο Απόλλων έχει πλέον Τράπεζα αίματος. Σε σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα ακόμη επισημαίνεται: «Η υπάρχουσα κερκίδα) που κατασκευάστηκε επί Χάρρυ Κλυνν θα ονομαστεί Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς "Βασίλης Τριανταφυλλίδης" (Χάρρυ Κλυνν). Με τον δήμαρχο και μια επιτροπή θα μεταβούμε στο Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες και οι συνθήκες για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να απαλλαγούμε από τον βραχνά που λέγεται Μπρόβας/1.300.000€. Με την οριστική λύση αυτού του ζητήματος, θα συγκαλέσουμε την Γενική Συνέλευση, εφόσον θα έχουμε την δυνατότητα, για την ονομασία ολόκληρου του Σταδίου».

"Αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας

"Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ με ανακοίνωση του ανέφερε: Η προγραμματισμένη συναυλία στις 7 Σεπτεμβρίου των αδερφών Τσαχουρίδη καθώς και η πράξη ονομασίας του γηπέδου σε Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς "Βασίλης Τριανταφυλλίδης"(Χάρρυ Κλύνν) αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.