Πρώτο φιλικό για τη Δόξα Δράμας

Χρήστος Λιάπης06 Αυγούστου 2024

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας περιόδου θα δώσει σήμερα στις 7μμ η Δόξα Δράμας  στο γήπεδο Νέας Κρώμνης, με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε.Καλαμπακίου.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η έναρξη της προετοιμασίας της Δόξας Δράμας, ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της ΕΠΣ σε κλίμα αισιοδοξίας και παρουσία αρκετών φιλάθλων. Το παρών έδωσαν 22 από τους 23 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, με δικαιολογημένα απόντα, τον Αλέξανδρο Κόντο.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Δάντζερας, τόνισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ομάδα, που για πρώτη φορά ύστερα από δεκαετίες αποτελείται από Δραμινούς. Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Άγγελος Καλλινικίδης, σημείωσε πως "έχουμε τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις που είχε ο σύλλογος προς το δημόσιο" προσθέτοντας πως "οι ποδοσφαιριστές μας να είναι σίγουροι πως θα είμαστε συνεπείς και με το παραπάνω στις υποχρεώσεις μας".

Το νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου έχει ως εξής: 

Δάντζερας Ιωάννης Πρόεδρος

Σαλπιγκτίδης Παναγιώτης Α’ Αντιπρόεδρος

Μεταβιτσιάδης Θεόδωρος Β΄ Αντιπρόεδρος

Σταϊκίδης Βασίλειος Γεν. Γραμματέας

Ψαρράς Χαρίλαος Ταμίας 

Μέλη: Βασιλειάδου Δέσποινα, Παγωνάς Δημοσθένης, Παυλίδης Αναστάσιος, Σούλης Βασίλειος, Σπυρίδης Ιωάννης, Σταϊκίδου Αναστασία.

Το προπονητικό τιμ

Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο δραμινός Γιώργος Λάλας με άμεσο συνεργάτη - γυμναστή τον επίσης δραμινό Άγγελο Μπόσκο και τερματοφυλάκων τον Γιώργο Δαύκο.

Το ρόστερ

Ανανεώσεις: Ιορδανίδης Άρης, Κόντος Αλέξανδρος, Μπεζύρτζης Άγγελος, Μπλιός Στέλιος, Παπαϊωάννου Δήμητρης, Περσίδης Ιωάννης, Χατζηκούρτης Πάρης, Χάρης Γεωργιάδης που αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και στις δύο πλευρές.

Μεταγραφές

 Βασιλειάδης Μίλτος (είχε μια εξαιρετική χρονιά στην Δόξα Βώλακα), Λουκοβίτης Θανάσης (22χρονος επιθετικός), Παπαγεωργίου Βαγγέλης (5.3.1999) που αγωνιζόταν στην Αλεξανδρούπολη και αναδείχθηκε από την Κ19 της Δόξας. Ο τερματοφύλακας Γιώργος Θεοδοσιάδης (γεν. 12-1-2002) που υπερασπίστηκε την εστία μας και στην SL2 και ο Γιάννης Ιωσηφίδης (γεν.14-1-2004) με εμπειρίες στην Γ' Εθνικη, επέστρεψαν στις ρίζες τους. Αμφότεροι την περυσινή αγωνιστική περίοδο, κατέκτησαν το τοπικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενοι με τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού. Ο Άρης Ιορδανίδης (10.8.2003) συμφώνησε με τον Πρόεδρο Ιωάννη Δάντζερα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή. Εξι ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής, οι οποίοι πέρυσι αγωνίζονταν στην Α' κατηγορία με την ομάδα του Άρη Καλαμώνα ήρθαν στη Δόξα. Πρόκειται για τους εξής: Μιχαηλίδης Θεόδωρος, Μουρατίδης Σάββας, Μητρούσης Κυριάκος, Κοτζαμανης Αλέξανδρος, Χρυσόπουλος Νικηφόρος, Κυριακίδης Ιωάννης. Επανένταξη του Γιώργου Τελο (γεν.12-8-2006, Δράμα), αριστεροπόδαρου επιθετικού, ύψους 1,91 αλλά και του Νίκου Τρελλόπουλου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.