«Επαναπατρίζεται» για χάρη του Παναθηναϊκού ο Μπακασέτας

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2024

Μετά την άφιξη του Φατίχ Τερίμ στην Λεωφόρο, το όνομα του Τάσου Μπακασέτα ανέβηκε πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα διεθνή να είναι πλέον ένα βήμα μακριά από το να φορέσει τα «πράσινα».


Σύμφωνα με τα «γειτονικά» δημοσιεύματα, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του και να φορέσει την φανέλα του τριφυλλιού.  Μέχρι τώρα, ο Παναθηναϊκός κράτησε στάση αναμονής αυτό το διάστημα, περίμενε να ωριμάσει η κατάσταση και να τη φέρει εκεί που ήθελε και χθες πραγματοποίησε ταξίδι στην Τραπεζούντα με στόχο να τον φέρει στην Αθήνα.

Η τουρκική ομάδα, μπροστά στον κίνδυνο να «χάσει» τον παίκτη ως ελεύθερο σε λίγους μήνες συμφώνησε με ένα ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να είναι εξίσου θετικός για την επιστροφή του.

Πλέον, λοιπόν, απομένουν μόνο οι υπογραφές, με τον Παναθηναϊκό να έχει στρώσει χαλί εκατομμυρίων στον Μπακασέτα για τον επαναπατρισμό του, κάτι που αποτελούσε εξ αρχής επιθυμία του Φατίχ Τερίμ αλλά και της διοίκησης.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ετήσιο συμβόλαιο του Μπακασέτα θα ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως εφόσον επιβεβαιωθεί οριστικά και με υπογραφές η συμφωνία.

Ο Μπακασέτας μετακόμισε στην Τραμπζονσπόρ πριν από τρία χρόνια, τον Γενάρη του 2021 και την επόμενη σεζόν οδήγησε την ομάδα της Τραπεζούντας στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 38 χρόνια! Συνολικά με τη φανέλα της μετράει 96 συμμετοχές με 26 γκολ, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια με 5 τέρματα και 3 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.