Επαφή Γιοβάνοβιτς-Φορτούνη για την επιστροφή του στην Εθνική!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος05 Αυγούστου 2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από την περασμένη Πέμπτη (1/8) βάζοντας τις δικές του… πινελιές στη νέα σελίδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μέσα σ’ αυτές είναι και η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική ομάδα, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να έχει ήδη μιλήσει μαζί του σε συνάντηση που είχαν.

Η Εθνική ομάδα τον Σεπτέμβριο μπαίνει στις υποχρεώσεις της όσον αφορά στο Nations League όπου θα αντιμετωπίσει Αγγλία, Φινλανδία και Ιρλανδία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ετοιμάζει σταδιακά το ρόστερ της στο οποίο θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοδία.

Ο 62χρονος Ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται πως υπολογίζει στην επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική ομάδα και είχε συνάντηση με τον -μέχρι πρότινος- ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, σε άριστο κλίμα μ’ αυτό τον σκοπό: Να του αναλύσει τις σκέψεις του, το αγωνιστικό του πλάνο και το πως μπορεί να τον αξιοποιήσει, ώστε να βοηθήσει την Εθνική ομάδα.

Δεδομένης της εκτίμησης που υπάρχει αμφίδρομα ανάμεσα σε Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Κώστα Φορτούνη, το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την γαλανόλευκη ο ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει πιθανότητες, αλλά δεν είναι απόλυτα δεδομένο.

Είναι εμφανές ωστόσο πως η συνάντησή τους, η εμπιστοσύνη που εκφράστηκε από πλευράς Φορτούνη στο πρόσωπο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και η εκτίμηση του 62χρονου τεχνικού στον ποδοσφαιριστή, μπορούν να οδηγήσουν στην επιστροφή του Φορτούνη στην Εθνική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.