Επαφές της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κονσεϊσάο!

Metrosport Team17 Ιουνίου 2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στο «κυνήγι» προπονητή, μετά και την ανατροπή στην υπόθεση Ναγκελσμαν και σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, οι Παριζιάνοι έκαναν κρούση στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Αρνητική τροπή πήρε το σενάριο μεταξύ Παρί και  Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Γαλλίας να συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Η  «Equipe» παρουσιάζει ως φαβορί τον  Τιάγκο Μότα, ο οποίος είναι αγαπημένο παδί του ιδιοκτήτη Νασέρ Αλ Κελαϊφί, όμως το «RMC Sport» αναφέρει πως, οι Παριζιάνοι δεν εγκαταλείπουν άλλες περιπτώσεις κι έχουν ήδη κάνει κρούση στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λουίς Κάμπος, ήρθε σε επικοινωνία με τον ατζέντη του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ και προπονητή της Πόρτο, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος μάλιστα αναμένεται στο Παρίσι μέσα στο Σαββατοκύριακο για να συζητήσει με τον γαλλικό σύλλογο.

Το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ακούστηκε το τελευταίο διάστημα για τον πάγκο της Γιουβέντους, αλλά και της Ίντερ, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «Δράκους» για άλλον έναν χρόνο . Η πρόκληση όμως να καθίσει στον πάγκο της Παρι ακούγεται ενδιαφέρουσα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.