Εντυπωσιακός ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Roland Garros

Metrosport Team27 Μαΐου 2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ανώτερος και πήρε την πρώτη του νίκη (3-0 σετ, 7-6, 6-4, 6-1) απέναντι στον Φούτσοβιτς, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Στην πρεμιέρα του γαλλικού Grand Slam, ο Έλληνας τενίστας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Μάρτον Φούτσοβιτς, επικρατώντας εύκολα με 3-0 σετ. 

Στο πρώτο σετ, οι δύο τενίστες κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τέλους το σερβίς τους και το 6-6 “λύθηκε” στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε να “σβήσει” σετ πόιντ του Mάρτον Φούκσοβιτς, αλλά έδειξε ψυχραιμία και έφθασε στο 9-7, για το 7-6 στο σετ και το 1-0 στην αναμέτρηση.

Η συνέχεια ήταν καλύτερη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού έκανε το μπρέικ με το… καλημέρα στο δεύτερο σετ και παρότι ο αντίπαλός του κατάφερε να ισοφαρίσει με δικό του μπρέικ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρήκε και ένα δεύτερο, για να “κλείσει” το σετ με 6-4 και να “γράψει” το 2-0 στο ματς.

Κάπου εκεί κρίθηκαν ουσιαστικά όλα, αφού ο Φούκσοβιτς δεν έδειξε άλλες αντοχές να “πιέσει” το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος έκανε… περίπατο στο τρίτο σετ και με 6-2 έφθασε στο 3-0 σετ και πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Roland Garros.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.