Εντυπωσιακός και αλλαγμένος προς το καλύτερο ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου επικράτησε του Ολυμπιακού Κυμίνων

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2024

Ένας μεταμορφωμένος ΚΕΡΑΥΝΟΣ νίκησε στα ΚΥΜΙΝΑ τον Ολυμπιακό με το εμφατικό 1--4 παίζοντας με ψυχή από το πρώτο λεπτό αλλά και με έξυπνη τακτική εφαρμόζοντας κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τις οδηγίες του νέου προπονητή κ.Γαλτσιδη.

Απο το 5λ. ο αρχηγός του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Χαψας έδωσε το σύνθημα της νίκης όταν μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι και με ένα ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στην γωνία του Βεζυριδη έχοντας πλάτη την εστία.

Ένα γκολ πραγματικά από αυτά που βάζουν υποψηφιότητα για γκολ της χρονιάς.

Το γκολ αυτό ανάγκασε τους γηπεδούχους να ανεβάσουν την απόδοση τους αλλά ήταν καλά μπλοκαρισμένοι με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται αρκετά.

Εκεί πάντως που άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοση τους οι γηπεδούχοι ήρθε η φάση στο 26λ. όταν ο Πολιανιδης σε έναν όμιλο παικτών έδρασε γρήγορα και με πλασέ από κοντα έκανε το 0--2 σκορ ημιχρόνου.

Νωρίτερα στο 36λ. είχαμε διπλή ευκαιρία για τα ΚΥΜΙΝΑ αλλά στην πρώτη απέκρουσε ο πολύ καλός Τσοτουλιδης και στην δεύτερη οι αμυντικοί του ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

ΣΤΟ δεύτερο ημίχρονο είχαμε ρεσιτάλ ευκαιριών και από τις δύο ομάδες πέρα από τα γκολ που σημειώθηκαν.

Στο 48λ. ωραία ενέργεια ενός εκ των κορυφαίων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Τσίτα από τα πλάγια ωραίο γύρισμα στον Τσινικαλη πλασέ του τελευταίου λίγο άουτ.

Στην πρώτη του επίσκεψη στο β ημίχρονο η ομάδα του κ.Κεφαλα μείωσε σε 1--2.

Ο συνήθης ύποπτος ο Χιντασελλι  μέσα από την περιοχή πλασαρε βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Μεγάλη ευκαιρία με τον Τσίτα στο 58λ. από πλεονεκτικη θέση έπιασε το σουτ στέλνοντας την μπαλα άουτ.

Στο 69λ. νέα μεγάλη φάση για την ομάδα του κ Γαλτσιδη όταν πάλι από πλάγια ωραία ενέργεια του Τσίτα γύρισμα στο Τασιο που είχε περάσει νωρίτερα σουτ του τελευταίου και απεκρουσε πάνω στην γραμμή ο Βεζυριδης.

Στο 71λ. διπλό τετατετ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ πρώτα με τον Τασιο και μετά με τον Τσίτα.

Στο 73λ. η σειρά των ΚΥΜΙΝΩΝ να χάσουν τεράστια ευκαιρία όταν ο Χιντασελλι απέναντι σχεδόν από τον Τσοτουλιδη σουταρε λίγο άουτ.

Στο 75λ. γυριστο σουτ του Πεκριδη μέσα από την περιοχή μόλις άουτ.

Στο 85 λ. ο ακούραστος Χαψας πέρασε τρεις παίκτες των ΚΥΜΙΝΩΝ βρέθηκε απέναντι και πλάγια από τον Βεζυριδη και τον πλασσαρε ιδανικά κάνοντας το 1---3 και ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο.

Το κερασάκι στην τούρτα στο μεγάλο αυτό διπλό του ΚΕΡΑΥΝΟΥ έβαλε η μία από τις αλλαγές του κ.Γαλτσιδη ο Νιανιας με κοντινό σουτ εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών.

Όσο αλλαγμένος ήταν ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ προς το καλύτερο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα πριν μια εβδομάδα άλλο τόσο αλλαγμένοι και σε κακή μέρα βρέθηκαν οι γηπεδούχοι.

Και για τις δύο ομάδες αυτό που ισχύει είναι ότι υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη

Εχουν τις δυνατότητες αυτές οι ομάδες να βρίσκονται μέσα στις τέσσερις που θα σωθουν μετά το τέλος των πλέι άουτ.

ΣΤ.Μ.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.