ΠΑΟΚ: Εντατικά μαθήματα για το τρίτο γκολ που δέχθηκε από πλάγιο άουτ!

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ο ΠΑΟΚ έχασε στο τοπικό ντέρμπι από τον Άρη, καθώς δέχθηκε γκολ από τον Μανού, που πήρε την μπάλα από συμπαίκτη του, μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ.

Είναι το τρίτο γκολ που δέχεται ο Δικέφαλος από την έναρξη της σεζόν, με αυτή την διαδικασία. Ο προβληματισμός έντονος. Η αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ, από ελάχιστη έως μικρή.

Ακόμη και η επαναφορά της μπάλας έξω από το κεντρικό γήπεδο, έγινε με γρήγορο τρόπο. Είναι ορισμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ο Λουτσέσκου το παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου, ότι το γκολ που δέχθηκε η ομάδα οφείλεται και στην έλλειψη συγκέντρωσης. Δεκτό.

Όμως πρέπει να γίνουν εντατικά μαθήματα από την αρχή. Για τον τρόπο αντίδρασης, μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον αντίπαλο. Οτι μαθαίνουν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι νεότεροι παίκτες, πρέπει να τα επαναλάβουν ξανά και ξανά στον ΠΑΟΚ.

Είπαμε, οι μικρές λεπτομέρειες, κάνουν την διαφορά. Ακόμη και η αργή ή γρήγορη επαναφορά της μπάλας στο κεντρικό γήπεδο.

Εξ απορρήτων

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.