Ένοχος για κακούργημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος- 5 χρόνια κάθειρξη

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2023

Ένοχος για την τέλεση κακουργήματος κρίθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με το δικαστήριο να του επιβάλει ποινή πενταετούς κάθειρξη. Νωρίτερα, η Εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του για κακούργημα. Η δίκη του πρώην παρουσιαστή συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης.

 Ως γνωστόν, ο πρώην παρουσιαστής κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση. Το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης .Ο άλλοτε παρουσιαστής άκουσε την απόφαση των δικαστών χωρίς να αντιδράσει. 

Ήταν η αυλαία μιας πολυσυζητημένης υπόθεσης που προκάλεσε σάλο στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Με την καταγγελία της πρώην συντρόφου του να παίρνει έκταση και τον ίδιο να δίνει στο πέρασμα του χρόνου τις δικές του εξηγήσεις.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.