Ενίσχυση Αναγέννησης Καρδίτσας, Αναγέννησης Άρτας και Θεσπρωτού

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024


Ενισχύθηκε αρκετά η Αναγέννηση Αρτας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Απέκτησε τον 27χρονο έμπειρο τερματοφύλακα Χρήστο Θεοδωράκη από τον Διγενη Ύψωνα, τον μεσοαμυντικό Κωνσταντίνο Πετρίδη από Θύελλα Κατσικά, τον 20χρονο ακραίο επιθετικό Αλέξανδρο Παπαθανασίου από ΑΕ Λευκίμης, τον αμυντικό μέσο Ανδρέα Γεωργάκη από τα Τρίκαλα, τον επιθετικό Άγγελο Τουρμουσόγλου από Θύελλα Κατσικά, τον Παραγουανό φόρ Γουίλσον Τσιμέλι που πέρυσι πέτυχε 15 τέρματα, και ήταν ο δεύτερος σκόρερ του δεύτερου ομίλου της Γ εθνικής, τον έμπειρο μέσο επιθετικό Χρήστο Ελέζι από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Σπύρο Βασιλάκη από τον ΑΟ Ανατολής, τον Κωνσταντίνο Χρήστου. Έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Φιλιππιάδας, ΑΟ Καραβά Πειραιώς, ΠΑΟ Καλλιθέας.

Ακόμη πήρε τον 22χρονο κεντρικό επιθετικό Άγγελο Παππά και τον τερματοφύλακα Παππά Δημήτρη από την Θύελλα Κατσικά, τον επιθετικό μέσο Γιώργο Ιορδανίδη από την Αρτάκη.

Το Σάββατο 24/8 στις 6:30μμ στο δημοτικό στάδιο Άρτας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Αναγέννηση Αρτας και τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αναγέννηση Καρδίτσας

Νέα αποκτήματα είναι ο αμυντικός μέσος Αναστάσιος Μελετίδης από τον Μακεδονικό και ο κεντρικός επιθετικός Antonio Raul Rojano που γεννήθηκε στην Αργεντινή και ήρθε από την Κόρινθο.

Προηγούμενα η Αναγέννηση Καρδίτσας προχώρησε στην απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Θεοδωρόπουλου από την ΑΕΛ, του 23χρονου επιθετικού Γιώργου Ζαχαράκη από την Κόρινθο, του 37χρονου αριστερού μπακ Στράτου Χιντζίδη από τον Πανθρακικό, του 21χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μπαλλά από τη Νίκη Βόλου, του 21χρονου χαφ Κωνσταντίνου Μπαλτά από τον Πιερικό, του μεσοεπιθετικού Αναστάσιου Δημητριάδη από το Αιγάλεω, του 34χρονου κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Ανδρέου από τη Νίκη Βόλου, του 32χρονου αμυντικού Μιχάλη Γιαννίτση από τη Νίκη Βόλου.

Aκόμη πήρε τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Ρουμπιέ από τον Αστέρα Τρίπολης, τον 26χρονο φουλ μπακ Κων. Μηλιώτη από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, τον 20χρονο μέσο Γιουλιο Ραπαϊ από Ιαλυσο, τον 25χρονο επιθετικό Ιωακείμ Ζυγκερίδη από το Αιγάλεω, τον 21χρονο αριστερό μπακ Στέφανο Συμεωνίδη από την Επισκοπή, τον 26χρονο αμυντικό χαφ Βασίλειο Πογκοσιάν από τον Ιωνικό, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Φερεντίνο από την Αναγέννηση Αρτας, τον 21χρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τσιοπτσή από την Καβάλα, τον 30χρονο αμυντικό Βαγγέλη Αναστασόπουλου που επιστρέφει από την Κοζάνη, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Σκόνδρα.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Πήρε τον 25χρονο εξτρέμ Νίκο Γούλα από την Θύελλα Κατσικά, τον τερματοφύλακα Πέτρο Παγκράτη από την ΑΕ Λευκίμμης, τον 20χρονο τερματοφύλακα Ζώη Παναγιώτη και τον τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Κασίμη Μάριο από την Καστρίτσα Ιωαννίνων και τον 25χρονο επιθετικό από το Περού Sebastián Milton La Torre Miranda που αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο με τα χρώματα της FK Kukësi και ένα εξάμηνο με τη φανέλα της Flamurtari.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.