Ενίσχυση Αιγινιακού και Αλεξανδρούπολης

Χρήστος Λιάπης27 Σεπτεμβρίου 2024

Στο έμψυχο δυναμικό του Αιγινιακού ενόψει της συνέχειας της Γ’ Εθνικής εντάχθηκε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας με αξιόλογη παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας για μια πετυχημένη σεζόν.

Πρόκειται για τον Σάκη Παπαϊωάννου, που γεννήθηκε στις 10-10-2002 και αγωνίζεται κυρίως στη μεσαία γραμμή. Ο ταλαντούχος άσσος πέρυσι ήταν στον Πιερικό ενώ πιο πριν έπαιξε στην ΑΕ Καρίτσας ( (Γ' εθνική), Απόλλωνα Πόντου και Διαγόρα στη Super league 2. Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Σάκη Παπαϊωάννου, τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.


Επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη FC ο Βαρσαμίδης

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Στέφανος Βαρσαμίδης, ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ της Αλεξανδρούπολης FC, το πρωί της Παρασκευής (27/09). Ο 23χρονος χαφ, που το καλοκαίρι υπέγραψε στον Ορέστη Ορεστιάδας, αλλά πλέον επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη με μεταγραφή και μπαίνει από σήμερα στα πλάνα του Νίκου Μπαχαρίδη.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.