Ενισχύει το ρόστερ της η Καστοριά

Metrosport Team07 Αυγούστου 2024

Συνεχίζοντας την διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού της η Καστοριά, για την αγωνιστική περίοδο 2024 - 2025, προχώρησε σε μία μεταγραφή και δύο ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα η ομάδα απέκτησε τον 19χρονο δεξιό εξτρέμ Σπύρο Καρβέλη, που μέχρι τώρα αγωνιζόταν στον Α. Ο. Λυκόβρυσης, ενώ ανανέωσαν ο μέσος Νίκος Πάτσιος και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Αλεξίου.

Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Σπύρος Καρβέλης δήλωσε:«Νιώθω φανταστικά που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, όπως η Καστοριά. Η νέα μου πλέον ομάδα αποτελεί κάτι το ξεχωριστό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και η παρουσία μου σε αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα. Με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου κι εγώ θα προσπαθήσουμε έτσι, ώστε η Καστοριά να πετύχει στους στόχους που έχει βάλει για τη νέα χρονιά».

Προηγούμενα η Καστοριά είχε αποκτήσει τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Φωτιάδη και τον μέσο Ισίδωρο Πρωτόγερο από τη Δόξα Αμπελοκήπων και τον επιτελικό μέσο Βαγγέλη Γάκια από τον Γράμμο Μαυροχωρίου.

Ακόμη ανανέωσαν: Δημήτρης Μανωλάτος, Γεώργιος Ποστεκίδης, Αλέξανδρος Κλειούσης,

Αναστάσης Αφεντουλίδης, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Ανέστης Πατρωνίδης, Χρήστος Γκέγκας, Χρήστος Κράτσιος, Αργύρης Κράτσιος και Νίκος Κυριάκος. Προπονητικό δίδυμο αποτελούν οι Διονύσης Λίτσκας και Μάρκος Πρωτόγερος, συνεχίζει ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Τοτονίδης και επιστρέφει στη θέση του Γενικού Αρχηγού ο Βασίλης Δημητριάδης. Στην δημιουργία ομάδας Κ16 προχώρησε η Καστοριά. Θα συμμετάσχει, τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Κοζάνης με προπονητή του νέου εγχειρήματος τον Αντώνη Νικολαΐδη


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.