Ενεργός ο Ντεσπόντοφ στα πλάνα του Λουτσέσκου

Γιώργος Καστάνης12 Οκτωβρίου 2024

Οι φήμες από την Βουλγαρία έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι αναφορές σε μέσα ενημέρωσης στην γειτονική χώρα κάνουν λόγο για…. πιθανή προοπτική αποχώρησης του Ντεσπόντοφ από τον Δικέφαλο τον Ιανουάριο. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Ο Βούλγαρος διεθνής με χρηματιστηριακή αξία της τάξεως των 7 εκατομμυρίων ευρώ, έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ έως στις 30 Ιουνίου 2027. Ο Ντεσπόντοφ έχει αγωνιστεί και στα 15 παιχνίδια του Δικεφάλου από την έναρξη της σεζόν. Δηλαδή στα 7 (επτά) του πρωταθλήματος, συν τα τέσσερα των προκριματικών του champions League, καθώς και στα δύο του Europa League, όπως και στα δύο ματς του Europa League Qualifying. Ο χρόνος συμμετοχής του όμως, είναι μικρός.

Για την ακρίβεια έπαιξε σε 615 λεπτά, από τα συνολικά 1380 καθώς προσθέσαμε και τα 30 λεπτά της παράτασης στην αναμέτρηση με την Μάλμε στην Τούμπα.

Ο Ντεσπόντοφ δεν έχει εκφραστεί δημόσια για όσα γράφουν οι συμπατριώτες του. Φαίνεται να εμφανίζεται δυσαρεστημένος για τον χρόνο συμμετοχής του, χωρίς να το έχει εκδηλώσει.

Ο Λουτσέσκου πάντως που γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει, ήταν κατηγορηματικός για τον Ντεσπόντοφ, απευθυνόμενος σε συνομιλητές του πριν από λίγα 24ωρα: “Είναι παίκτης μας, ανήκει στον ΠΑΟΚ, τον υπολογίζω στα πλάνα μου. Μπορεί να γκρινιάζει γιατί έχει μικρότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Δεν έχουμε καμία σκέψη για αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο”.

Με αυτό τον τρόπο, ο προπονητής, απάντησε στο ερώτημα που του τέθηκε για τον Ντεσπόντοφ, σε πολύ πρόσφατη συνάντηση.

Επί της ουσίας, ο Ντεσπόντοφ, παραμένει ενεργός στα πλάνα του Λουτσέσκου. Αυτό λέει ξεκάθαρα ο προπονητής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.