Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 6η αγωνιστική της Volley League

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2023

Η Volley League συνεχίζεται με την 6η αγωνιστική με 3 αγώνες το Σάββατο και 1 την Δευτέρα. 

Στις (17:00,02/12) η Καλαμάτα θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό και κόντρα στο τριφύλλι θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός. Από την άλλη οι πράσινοι νίκησαν 3-0 σετ την Κηφισιά αλλά κέρδισαν για το Τσάλεντζ ΚΑΠ την Σούσα για δεύτερη φορά με  3-1 ,προκρίθηκαν στους 16 της διοργάνωσης, όπου θα παίξουν με την Μόντζα και στόχος είναι να φύγουν με τη νίκη από την Καλαμάτα χωρίς απώλεια βαθμών και να παραμείνουν κοντά στον Ολυμπιακό. 

Μία ώρα αργότερα στις 18:00 o Φοίνικας Σύρου στο πιο ωραίο παιχνίδι της ημέρας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι έχασαν με 3-2 σετ από την Καλαμάτα και θέλουν απέναντι στους ερυθρόλευκους να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να σπάσουν τον αήττητο των ερυθρόλευκων. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε για το Champions League από την Ροζεράλε 0-3 ,πάνε στην Σύρο για την επιστροφή στις νίκες τόσο για να παραμονή στη κορυφή και να μεγαλώσει το προβάδισμα από τους υπόλοιπους.

Ο ΠΑΟΚ αναμετράται εκτός έδρας με τον Άθλο Ορεστιάδας στις 19:00. Οι ασπρόμαυροι πέτυχαν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα με το Πήγασο Πολίχνης 3-0  και κυρίως για το CEV CUP επί της ΧΑΟΚ Μλάντοστ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει το Μιλάνο και θέλουν την δεύτερη νίκη για να ανεβούν στην βαθμολογία. Ο Άθλος έχασε από το Μίλωνα και επιδιώκει στο ματς με τον Δικέφαλο να κάνει την έκπληξη 

Τέλος η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Μίλων-Κιφισιά. Η ομάδα του Σάκη Ψάρα γνώρισε μία «γλυκιά» ήττα στην Αυστρία αλλά προκρίθηκε στους 16 του CEV CUP γράφοντας ιστορία και στην επόμενη φάση θα βρεθεί η Ντάρεν από την Γερμανία. Στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα για να ανεβεί στην τετράδα.

Επιμέλεια: Κωσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.