«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Ζουνίνιο»- Η στάση της Καραμπάχ

Metrosport Team27 Ιουλίου 2024

Το όνομα του Ζουνίνιο με τον ΠΑΟΚ μπλέκουν οι Αζέροι, που ισχυρίζονται πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, εισπράττοντας ωστόσο αρνητική απάντηση από την Καραμπάγκ, που δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας azerisport.com,  ο Δικέφαλος του Βορρά χτύπησε τη πόρτα της Καραμπάγκ και κατάθεσε πρόταση για την απόκτηση του, με την απάντηση να είναι αρνητική.

Γεγονός αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς αφενός την καταπληκτική χρονιά που έκανε με τη φανέλα της, έχοντας πετύχει 31 γκολ και 11 ασιστ πέρσι, και αφετέρου την προσπάθεια που θα δώσει στα προκριματικά του Champions League.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο azerisport.com:  «Η Καραμπάγκ δεν σκοπεύει να αποχωριστεί τον Juninho. Όπως αποκαλύπτει το azerisport.com, ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον για τον επιθετικό και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ήθελε να δει τον Βραζιλιάνο στις τάξεις του αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, έχοντας μάθει ότι δεν θα άφηνε την Καραμπάγκ, στράφηκαν στην αναζήτηση άλλου επιθετικού. Να θυμίσουμε ότι ο Τζουνίνιο έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Άγκνταμ μέχρι το καλοκαίρι του 2026».


Photo Credits: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.