Ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Τα δύο διλήμματα και η σπαζοκεφαλιά του Ραζβάν

Κώστας Πετρωτός29 Σεπτεμβρίου 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για το clasico της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του για το πώς θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Αρη, στο πρώτο από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που γίνεται στο ενδιάμεσο αγώνων της league phase του Europa League. 

Δεν υπογραμμίζουμε τυχαία αυτή την παράμετρο γιατί πολύ απλά μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου για τον αγώνα με τον συμπολίτη.

Ο 55χρονος προπονητής θα ήθελε να έχει στην διάθεσή του τους Κόλεϊ και Μπράντον, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τους κρατούν εκτός μάχης, ειδικά όμως στην περίπτωση του έμπειρου στόπερ από την Γκάμπια, ξεκαθαρίζει το τοπίο για την σύνθεση στο κέντρο άμυνας. Ο Μιχαηλίδης θα είναι ο παρτενέρ του non stop Κεντζιόρα και μπακ απ θα είναι ο Λόβρεν που πλέον έχει κάνει αρκετές προπονήσεις με την ομάδα. 

Ο Μπάμπα θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας (σημείωση: δεν υπάρχει Γκόμες στην αποστολή), ενώ στην επιλογή του δεξιού ακραίου εντοπίζεται το πρώτο δίλημμα του Λουτσέσκου, Όττο ή Σάστρε.

Αφήνουμε τις επιλογές για τις δύο θέσεις των χαφ, για να επανέλθουμε λίγο πιο κάτω και εστιάζουμε στην μεσοεπιθετική γραμμή που ο Τάισον και ο Ζίβκοβιτς συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στα δύο άκρα, ενώ στην θέση «10» εντοπίζεται το δεύτερο μεγάλο δίλημμα του προπονητή του ΠΑΟΚ: να βάλει τον Κωνσταντέλια ή τον Μουργκ;

Όσο για την κορυφή της επίθεσης, ο Τισουντάλι δείχνει να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Τσάλοφ και σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε και πάλι ότι την Πέμπτη ο Δικέφαλος έχει και το ευρωπαϊκό ματς με την Στεάουα.

Πάμε όμως και στην σπαζοκεφαλιά των χαφ: Ο Σβαμπ είναι η μόνη σταθερά, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αυστριακός ήταν στο μυαλό του Λουτσέσκου για το clasico από την μέρα που κατάρτιζε την ενδεκάδα για την Κωνσταντινούπολη. Κατά τα άλλα, Οζντόεφ και Καμαρά είναι ένα δίδυμο που πήγε πολύ καλά στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς και ακριβώς γι’ αυτό υπάρχει και η σκέψη να μην χαλάσει και στο δεύτερο και αυτό φέρνει και μία δεύτερη σκέψη, ίσως μικρή έκπληξη με βάση τα ως τώρα δεδομένα, να παίξει για πρώτη φορά βασικός ο Μπακαγιόκο.

Το ποιο σενάριο θα επικρατήσει τελικά στο μυαλό του προπονητή του ΠΑΟΚ θα το μάθουμε μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.