Ένας... πρίγκιπας στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο!

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παντελής Σαμλίδης ή κατά... κόσμων ''πρίγκιπα'' ο οποίος βρίσκεται στο Δουβλίνο για να παρακολουθήσει διά ζώσης την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς με φόντο το league stage του Europa League, με τον ίδιο μάλιστα να επισκέπτεται το ξενοδοχείο της ομάδας και να φωτογραφίζεται με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

  • Αρχικά ανέφερε: 

«Έχω κάνει αμέτρητα ταξίδια, αλλά δεν τα μετράω για την καψούρα μου τη μεγάλη, δεν κάνω καταγραφή ταξιδιών, αλλά καταγραφή αναμνήσεων. Ευλογώ τον Θεό για την παρουσία μου που είμαι γερός και ταξιδεύω για να δω τον ΠΑΟΚ».

  • Για την επίσκεψη του στο ξενοδοχείο της ομάδας: 

«Επισκέφθηκα την αποστολή στο ξενοδοχείο της ομάδας, είχαμε μία κουβέντα με τους παίκτες και κατάλαβα πως οι παίκτες είναι έτοιμοι για τη νίκη. Ο Κουλιεράκης μου φάνηκε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση για το επόμενο βήμα, του είπα να δουλεύει να έχει επιμονή , υπομονή και να δουλεύει. Ο Τσάλοφ είναι έτοιμος να σκοράρει , όπως και ο Τισουντάλι που μου είπε ότι είναι έτοιμος να σκοράρει ξανά».

  • Ενώ συμπλήρωσε για την παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ αλλά και το σκορ που προβλέπει:

 «Θα είμαστε περίπου 250 φίλοι του ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία που θα δούμε από κοντά την αναμέτρηση του Δικεφάλου, θέλοντας να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στο γήπεδο. Έχουμε δεχθεί εξαιρετική φιλοξενία από τους ανθρώπους εδώ στο Δουβλίνο. Προβλέπω ότι ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει με 0-3».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.