Ένας παικταράς που τον αγαπούν όλοι!

Κώστας Πετρωτός30 Απριλίου 2024

Είναι ξεχωριστή περίπτωση ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δεν είναι μόνο το ταλέντο του που τον κάνει ξεχωριστό. Είναι ο συνδυασμός ταλέντου, ευστροφίας και χαρακτήρα και αυτό μπορεί κανείς να το καταλάβει από διάφορες δηλώσεις και σχόλια που γίνονται. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ευστροφία του, ο Αλμέιδα είπε προχθές ότι έχει πολύ γρήγορη σκέψη και αυτό τον κάνει δύσκολα αντιμετωπίσιμο από τους αντιπάλους του. Εχει το απρόβλεπτο, την έμπνευση, την στιγμή που μπορεί να κάνει την διαφορά και αποδεικνύει το υψηλό iq αυτού του παιδιού που, μην ξεχνάμε, είναι άσος στα Μαθηματικά.

Υπάρχει, όμως, και ο χαρακτήρας και αυτός δεν φαίνεται μόνο από τα χαμόγελα που μοιράζει απλόχερα μετά από στιγμές ποδοσφαιρικής δημιουργίας. Μπορεί να το καταλάβει κανείς και από τις αντιδράσεις των συμπαικτών του. Από το πώς χαίρονται οι συμπαίκτες του κάθε φορά που κάνει κάτι μαγικό μέσα στο τερέν.

Ρίξτε μία ματιά μόνο στις αναρτήσεις που έκαναν αρκετοί από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στα social media. Σε δική του ανάρτηση στο instagram, καταρχάς, σχολίασαν ο Κουλιεράκης «είσαι φονιάς αγόρι μου», ο Τζίμας «δωμάτιο» (σ.σ. μένουν στο ίδιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο όταν είναι στις αποστολές), ακόμη και ο Τζόλης που με emoj έδειξε την ικανοποίησή του από όσα κάνει ο νεαρός3 μεσοεπιθετικός. 

Ο Τάισον έβαλε φωτογραφία του που πανηγυρίζει με τον Ντέλια και σχολίασε «my boy, αγόρι μου, ς’ αγαπώ», ενώ ο Μπράντον που επίσης έχει μία κοινή φωτογραφία τους τον χαρακτήρισε ταλέντο. Ο «Ντέλιας» έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων γιατί αποδεικνύει ότι παίζει πρώτα απ’ όλα για την ομάδα του και όχι τον εαυτό του και αυτό ίσχυσε όταν στην Λαμία «πάτησε» την μπάλα για τον Σαμάτα. Το σημειώνω γιατί αρκετοί τον κατηγόρησαν ότι έπαιξε πολύ μπλαζέ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.