Ένας είναι ο δρόμος…

Γιώργος Ζαΐρης24 Αυγούστου 2023

Αποστολή στο Εδιμβούργο: Γιώργος Ζαϊρης

Μία ακόμη μεγάλη αγωνιστική πρόκληση για τον ΠΑΟΚ. Μία ακόμη καθοριστική αναμέτρηση μακριά από την Τούμπα, από το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να κριθεί σε σημαντικό βαθμό ο στόχος που έχει τεθεί για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε.

Στο Εδιμβούργο, με αντίπαλο την αξιόμαχη Χαρτς, ο Δικέφαλος (στις 21:45 ώρα Ελλάδας σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) θα επιδιώξει να κερδίσει για να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την παρουσία του, στους ομίλους. Ο Λουτσέσκου (όπως χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που επιλέξαμε) στην ομιλία του, προς τους παίκτες, ζητά να παίξουν με καθαρό μυαλό και καρδιά: «Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Να παίξουμε έξυπνα, να κρατήσουμε τους χώρους, να αμυνθούμε σωστά και να είμαστε αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις».

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα βασιστεί στο δίδυμο των Σβαμπ και Τσιγγάρα στην μεσαία γραμμή, μετά το αδικαιολόγητα προκλητικό και συνάμα πρωτοφανή εμπάργκο που αποφάσισαν στην Σκωτία, καθώς δεν χορήγησαν βίζα στον ρώσο παίκτη του Δικεφάλου, Μαγκόμεντ Οζντόεφ. Παράλληλα οι υπόλοιπες θέσεις και κυρίως τα πρόσωπα της ενδεκάδας είναι λίγο πολύ γνωστά και μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το σχήμα που θα παρατάξει ο Λουτσέσκου, διαβάζοντας την σελίδα 9, στη σημερινή Metrosport.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για την νίκη απόψε το βράδυ. Ξεκάθαρα. Θα έχει και την συμπαράσταση των οπαδών του, κυρίως προερχόμενων από το νησί, αλλά και άλλες χώρες της Βορείου Ευρώπης. Ένας είναι ο δρόμος για την πρόκριση. Και περνάει από το Εδιμβούργο σε πρώτη φάση. Ο ΠΑΟΚ θέλει και μπορεί να βάλει τα θεμέλια της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Το πέτυχε σε πιο δύσκολες έδρες, μπορεί να τα καταφέρει και απόψε.

  • Στη χθεσινή τελευταία προπόνηση των παικτών ήταν παρόντες και διοικητικοί εκπρόσωποι μεταξύ των οποίων οι Γκαγκάτσης, Παπαδόπουλος, Χατζηαποστόλου, Κυριάκος.
  • Ο Χρήστος Καρυπίδης είχε την τιμητική του, καθώς Σκωτσέζοι δημοσιογράφοι τον «πολιόρκησαν» με αφορμή την επιτυχημένη παρουσία του, στην Χάρτς όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.