Ένας αεροσυνοδός αποκαλύπτει: Το λάθος που κάνει το 80% των επιβατών εν ώρα πτήσης

Metrosport Team19 Αυγούστου 2024

Είναι απίστευτο το τι μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο σήμερα. Κυριολεκτικά, μοιάζει να μην υπάρχει τίποτα που αν ψάξεις με τις κατάλληλες λέξεις δεν θα βρεις. Ειδικά στο Youtube αλλά και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως, το Instagram και το Youtube, μπορεί να βρει κανείς από τύπους που δίνουν συμβολές για την κηπουρική και το ψάρεμα μέχρι φροντιστές αγελάδων, αναλυτές οικονομικών και αστρολόγους: κυριολεκτικά «παίζουν» τα πάντα.

Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν που τελευταία υπάρχει ένας αεροσυνοδός, που όχι μόνο κάνει καριέρα στο TikTok αλλά έχει γίνει και τρελό viral με χιλιάδες ανθρώπους να βλέπουν με αφοσίωση τα βίντεό του. Λέγεται Tommy και στο TikTok συστήνεται ως «tommycimato». Πρόσφατα ο Tommy ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο «αποκαλύπτει» πέντε πράγματα τα οποία πρέπει να αποφεύγει να κάνει ένας ταξιδιώτης όταν βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο.

Είναι δεδομένο πως υπάρχει μια συμβουλή ανάμεσα σε αυτές τις πέντε που θα κάνει πολλούς πρώτα να απορήσουν και στη συνέχεια, να δυσανασχετήσουν. Αλλά όπως και να έχει, σύμφωνα με τις συμβουλές του εν λόγω αεροσυνοδού, καλό είναι να προσαρμοστούν. Η συμβουλή αυτή έχει να κάνει με όσους κάθονται στη μεριά του παραθύρου στο αεροπλάνο: απολαύστε όσο θέλετε τη θέα αλλά όσο ξεκούραστο και αν είναι το συγκεκριμένο σημείο δεν πρέπει ποτέ να ακουμπάτε το κεφάλι σας εκεί για να αποκοιμηθείτε.

Ο Tommy είναι ξεκάθαρος αλλά στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται ένας «ειδικός» για να επισημανθεί. Η καθαριότητα των επιφανειών του αεροπλάνου άλλωστε αποτελεί συχνά πρόβλημα με δεδομένο πως ένα σωρός κόσμου μπαίνει και βγαίνει στα οχήματα κάθε μέρα και είναι αδύντο να είναι διαρκώς καθαρές. Το τζάμι του παραθύρου προφανώς δεν αποτελεί εξαίρεση όσο άνετο και αν είναι…

@tommycimato #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #tips ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Tommy μοιράστηκε επίσης και μερικές ακόμα άλλες συμβουλές για τη διατήρηση της υγιεινής κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης. Συμβούλευσε για παράδειγμα να μην αγγίζετε το καζανάκι της τουαλέτας με γυμνά χέρια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «είναι εξαιρετικά ανθυγιεινό και αρκετά αηδιαστικό» και αντ’ αυτού, πρότεινε να χρησιμοποιήσετε ένα χαρτομάντιλο ή ένα απολυμαντικό μαντηλάκι.

Όμως σε κάθε περίπτωση, οι έτερες συμβουλές δεν προξενούν κανένα ξεβόλεμα και καμία ιδιαίτερη έκπληξη. Αντίθετα, η συμβουλή περί… παραθύρου όχι απλά πρέπει να κοπεί μαχαίρι αλλά είναι και κάτι που δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ…

Πηγή: menshouse.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.