Έναρξη προετοιμασίας για Πανθεσσαλικό

Γιώργος Ζαΐρης17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις και θα αρχίσει την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο ματς με τον ΝΠΣ στο Πανθεσσαλικό. Στο μυαλό του Λουτσέσκου είναι προφανώς μόνο αυτό το ματς ασχέτως αν ακολουθεί το παιχνίδι με την Γαλατά για την 1η αγωνιστική του Europa League που ακολουθεί στις 25 Σεπτεμβρίου.

 Δεν θα μπορούσε άλλωστε να προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο το ματς της 5ης αγωνιστικής ο προπονητής του Δικεφάλου αφού η ομάδα του θέλει την νίκη ώστε στη χειρότερη περίπτωση να παραμείνει στην πρώτη θέση την οποία από χθες μοιράζεται με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον εστιάζεται σε δυο ποδοσφαιριστές. 

Αρχικά στον Τισουντάλι που είχε μείνει εκτός από το ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω ενοχλήσεων και αναμένεται να υπάρξει και ενημέρωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για το αν υπάρχει κίνδυνος απουσίας του από το προσεχές ματς. Παράλληλα μένει να φανεί αν θα μπορέσει να μπει σύντομα στις προπονήσεις με την ομάδα ο Μπράντον Τόμας που ήδη έχει συμπληρώσει τρεις εβδομάδες απουσίας και όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί θεραπεία και κάνει παράλληλα και ατομικό. 

Σήμερα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο Λόβρεν ενώ οι προπονήσεις αυτές μέχρι το ματς του Σαββάτου θα είναι χρήσιμες και για τους Κόλεϊ-Μπακαγιόκο που δεν αποκλείεται στο Πανθεσσαλικό να κάνουν το ντεμπούτο τους με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.