«Ένα βήμα από τον ΠΑΟΚ ο Μαξίμοβιτς»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2023

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και είναι πρώτος στόχος για τους Θεσσαλονικείς, ώστε να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή, εφόσον ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Ναντ.

Η σερβική ιστοσελίδα "sportklub.rs" αναφέρει πως ο 28χρονος μέσος της Χετάφε ετοιμάζεται να φορέσει τα ασπρόμαυρα», τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει συμφωνήσει ήδη με τους Μαδριλένους και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μετακίνηση του Σέρβου στον "δικέφαλο". 

«Ο Σέρβος μέσος Νεμάνια Μαξίμοβιτς βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μετακόμιση στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα εργάζεται αυτή τη στιγμή για να φέρει τον παίκτη της Χετάφε που θα πρέπει να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο Ντάγκλας Αουγκούστο», αναφέρει αρχικά η σερβική ιστοσελίδα.

Και προσθέτει: «Ο ελληνικός σύλλογος ανυπομονεί να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι δύο μεταγραφές (η Ναντ ενδιαφέρεται για την Αουγκούστα) ώστε να δηλώσει τον Μαξίμοβιτς για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ. Τα περισσότερα πράγματα για την μεταγραφή του έχουν ήδη συμφωνηθεί μεταξύ των δυο ομάδων και απλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.