Εμπο: «Αγάπησα τον Ηρακλή και το έδειξα»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2024


Η αυλαία της φετινής σεζόν έπεσε στον Ηρακλή, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να τερματίζει στην 2η θέση των πλέι άουτ της Super League 2 και να ανανεώνει τη συμμετοχή της για το νέο Πρωτάθλημα.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ που είχαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής ήταν ο Τιμίπερε Τζόνσον Εμπό. Ο Νιγηριανός χαφ του Ηρακλή μίλησε στη «Μ» για το Πρωτάθλημα της Super League 2 και το πως ένιωσε όταν φορούσε τη φανέλα του Γηραιού, καθώς όπως ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο ίδιος δεν θα βρίσκεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την επόμενη σεζόν.

Αρχικά, ο Εμπο για το πως έζησε τη χρονιά στον Ηρακλή, είπε: «Τα πήγαμε καλά. Ηταν δύσκολα στην αρχή, αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε και είμαι χαρούμενος για την προσπάθειά μας». Για το πως κύλησε η σεζόν σε προσωπικό επίπεδο, τόνισε: «Προσωπικά είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Εγώ πρέπει να δουλέψω περισσότερο ώστε να βελτιωθώ και να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους».

 Ακόμη, ερωτηθείς ο 21χρονος χαφ για ποιους λόγους δεν μπόρεσε η ομάδα να τερματίσει σε θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, σημείωσε: «Χάσαμε κάποιους βαθμούς κυρίως όταν προηγηθήκαμε στο σκορ και σε κάποια παιχνίδια που δεχθήκαμε γκολ στο 90’». Σε ερώτηση για το πως ένιωσε όταν φορούσε τη φανέλα του Ηρακλή, τόνισε: «Αγάπησα τόσο πολύ τον Ηρακλή, που μπορεί κάποιος να το διακρίνει αυτό με το πάθος που αγωνιζόμουν για την ομάδα».

ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.