Εμπνευσμένο από... Σεφερλή

Γιώργος Ζαΐρης01 Φεβρουαρίου 2024

Αν κανείς διαβάσει το εξώδικο που έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αντιληφθεί πως ο συντάκτης του μπορεί κάλλιστα να γράψει το σενάριο σε κωμική παράσταση του Σεφερλή. Τρεις επισημάνσεις που τεκμηριώνουν πως αυτό το εξώδικο είναι για τα πανηγύρια:

1. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προειδοποιεί πως θα πάει στα ποινικά δικαστήρια τον Λουτσέσκου για δηλώσεις που δεν έχει κληθεί καν ΠΟΤΕ από πειθαρχικό όργανο.

2. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός... απειλεί τον Λουτσέσκου. Είναι σαν να απειλει η Λίγκα ή η ΕΠΟ οτι θα κάνουν μήνυση για δυσφήμηση στον Αλαφούζο που έδωσε στο εξωτερικό συνεντεύξεις για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

3. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λειτουργεί με κουτοπονηριά. Διαχωρίζει την ασπρόμαυρη ΠΑΕ από τον Λουτσέσκου και στέλνει σε αυτόν προσωπικά εξώδικο. Λες και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπήρχε περίπτωση να μην συμφωνήσει με τον προπονητή τον οποίο έσπευσε να υπερασπιστεί με την ανακοίνωση που έβγαλε άμεσα!

4. Είπε κάτι αναληθές ο Λουτσέσκου; Ας δει κανείς τη στατιστική που αφορά τα κερδισμένα πέναλτι του ΠΑΟΚ και αυτά του Παναθηναϊκού.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.