Έμπλεξε η ΑΕΚ, έκανε δώρο νίκη με 3-1 στη ΝΟΑ

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ΑΕΚ από τη ΝΟΑ στον γ' προκριματικό γύρο του Conference League χωρίς να είναι κατώτερη του αντιπάλου της και έμπλεξε σε μπελάδες. 

Η Ένωση ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε το προβάδισμα στο 22ο λεπτό όταν ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Λιβάι Γκαρσία πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, για να πάρει την κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Τσαντσάρεβιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 


Στο 33ο λεπτό στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία, η Νόα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης όταν ο Πίνσον έγινε κάτοχος της μπάλας και από τη στιγμή που οι Βίντα και Σιμάνσκι του άφησαν χώρο έκανε το συρτό δεξί σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Στρακόσα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν τον ρυθμό και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού πήραν το προβάδισμα με ένα απίθανο τέρμα. Συγκεκριμένα στο 64ο λεπτό

η Νόα έκανε την ανατροπή με ένα απίστευτο γκολ όταν η μπάλα έφυγε από τον γκολκίπερ Τσαντσάρεβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Στρακόσα! Η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ με βολέ από... 80 μέτρα!

Το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ την αποσυντόνισαν και προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της και να γίνει απειλητική για την αντίπαλη εστία. Το σουτ του Περέιρα στο 90+7' έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ΝΟΑ στο όγδοο και τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να κάνει το 3-1 όταν ο Μανβελγιάν βγήκε απέναντι στον Στρακόσα μετά από βολέ του γκολκίπερ του και με δύο προσπάθειες τον νίκησε για να κάνει το 3-1 για τους Αρμένιους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.