Εμπακατά: «Θα δει στο γήπεδο ο κόσμος τι παίκτης είμαι»

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σαλέμ Εμπακατά ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 2,5 ετών με τον Άρη. Ο 23χρονος Γάλλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των "κίτρινων" στο ARIS FC TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι να περιμένει ο κόσμος του Άρη από εκείνον: «Θα δει ο κόσμος στο γήπεδο τι παίκτης είμαι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά μου, δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Ένα θα πω, μου αρέσει να μπαίνω στη "μάχη", να πολεμάω για την ομάδα μου και να δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου».

Για τι πληροφορίες μου είχε για τον Άρη πριν έρθει: «Πήρα αρκετές πληροφορίες για τη νέα μου ομάδα, ξέρω ότι ό Άρης ανήκει στα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας και έχει φιλάθλους που είναι πολύ θερμοί, δημιουργούν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και παθιάζονται πολύ με την ομάδα και την βοηθούν να νικήσει».

Τέλος, για τους στόχους του με τον Άρη: «Οι στόχοι μου είναι αυτοί που έχει και η ομάδα, θέλω να φτάσουμε ψηλά, να έχουμε μεγάλες επιτυχίες. Προς το παρόν αυτό μου με ενδιαφέρει είναι να μπω να παίξω όσο περισσότερο μπορώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.