Εμμανουέλα Κατζουράκη: Από την τραγωδία των Τεμπών στην πέμπτη θέση στο Παρίσι

Metrosport Team04 Αυγούστου 2024

Την πέμπτη θέση πήρε η Εμμανουέλα Κατζουράκη στον τελικό του σκιτ γυναικών στη σκοποβολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. 

Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε μια εξαιρετική πορεία στη Γαλλία αλλά στο τέλος παραδέχθηκε ότι πέρασε δυο δύσκολα χρόνια και είναι ευτυχισμένη που βρέθηκε σε αυτή τη θέση. «Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα έχουμε περάσει πάρα πολλά» αρκέστηκε να πει η αθλήτρια μετά το τέλος του τελικού και την τελική της κατάταξη.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω η Εμμανουέλα πέρασε έναν εφιάλτη και κατάφερε να βρει τη δύναμη να πείσει τον εαυτό της ότι η ζωή συνεχίζεται και να επιστρέψει στο άθλημα της. Ήταν παρούσα στη μετωπική σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη που έγινε στις 28 του Φλεβάρη του 2023 και στάθηκε τυχερή αφού τραυματίστηκε ελαφρά. Ό,τι έζησε εκείνο το βράδυ, τη σημάδεψε και οι μήνες που ακολούθησαν ήταν μια πραγματική μάχη για εκείνη καθώς έπρεπε να διαγράψει τον εφιάλτη που βίωσε και να προχωρήσει τη ζωή της.

Δεν το έβαλε κάτω. Πήρε το όπλο της και λίγους μήνες μετά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενώ συνέχισε να βελτιώνεται και κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, όπου κατάφερε να πάρει την πέμπτη θέση. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.