Εμφιετζόγλου: «Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας αντικαθιστούν τους Έλληνες με μετανάστες»

Metrosport Team24 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, επικεφαλής του πατριωτικού συνασπισμού και πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης,  μιλώντας για την υποψηφιότητά του στις εκλογές και τις θέσεις του κόμματός του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Αγωνιζόμαστε να είμαστε μέσα στη Βουλή, για να υπερασπιστούμε την Μακεδονία και το Αιγαίο. Θα ενισχύσουμε την γεωργική και την κτηνοτροφική παραγωγή, γιατί μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα εισαγωγών. Έρχεται ένα πολύ ξηρό καλοκαίρι.

Το δεύτερο είναι να ανατρέψουμε το δημογραφικό μας πρόβλημα. Τα χωριά μας αδειάζουνε. Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας αντικαταστούν τους Έλληνες με μετανάστες. Εμείς λέμε όχι, θέλουμε να βοηθήσουμε. Για αυτό θα στηρίξουμε τις ελληνικές οικογένειες, δίνοντας στο πρώτο παιδί 5.000 ευρώ, στο δεύτερο 10.000, στο τρίτο 15.000.

Επίσης, θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα σύνορά μας,  από την Θεσπρωτία μέχρι τον Έβρο.  Εκεί θα έχουμε μειωμένο καθεστώς πετρελαίου και καυσίμων, ώστε να έρχονται από τις γειτονικές χώρες και να ψωνίζουν από εμάς στα βόρεια σύνορα της χώρας. Δεν θα επιστρέψουμε άλλες εθνικές συμφωνίες, όπως το να δώσει ο Μητσοτάκης το Αιγαίο στους Τούρκους. Έχουμε δώσει έναν όρκο, να ανατρέψουμε την συμφωνία των Πρεσπών.

Όσα πατριωτικά μπούνε στη Βουλή, τόσο καλύτερα. Εγώ έκανα πρόσκληση από όλους, ο ένας περιμένει ευλογία από το Άγιο όρος, ο άλλος μου είπε να πάω μαζί του και να μου δώσει μια έδρα.

Θέλω επίσης να τονίσω, πως θα καταφέρω να λύσω τον γόρδιο σεισμό ώστε να έρθει νερό από τον Αχελώο στη Θεσσαλία, ώστε να έρθει το νερό στον κάμπο μας. Θα αγωνιστώ για όλους τους Έλληνες πατριώτες.

Ο πιο βασικός λόγος για να μας ψηφίσει κάποιος, είναι πως είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για το δημογραφικό πρόβλημα .Ο δεύτερος είναι να υποστηρίξουμε την πατρίδα, να μην έχουμε Πρέσπες Αιγαίου. Δεν θα αφήσουμε επίσης να υπάρχει Α γονέας, Β γονέας, και τους ομοφυλόφιλους να επηρεάζουν τα παιδιά μας στα σχολεία. Τα παιδιά μας πρέπει να διδάσκονται μόνο ελληνοχριστιανική θρησκεία και να μένουν στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.