Έμεινε όρθια στο Άνφιλντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics)

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2023

Μπορεί πριν τον αγώνα πολλοί να την είχαν ξεγραμμένη, όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε όρθια (0-0) στο Άνφιλντ κόντρα στην Λίβερπουλ και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε ακόμη και να «κλέψει» το ματς.

Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε την Λίβερπουλ να έχει υπεροχή όσον αφορά στον αριθμό τελικών προσπαθειών (15-2, 3-0 εκτός εστίας) και στην κατοχή μπάλας (68%-32%) αλλά να αδυνατεί να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες και την Γιουνάιτεντ να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, έχοντας καταφέρει να την κρατήσει στο μηδέν.

Στο 67' η Μάντσεστερ απείλησε σοβαρά, με τον Άλισον να νικάει τον Χόιλουντ σε τετ α τετ που βγήκε μετά ωραία συνεργασία.

Η Λίβερπουλ προς το τέλος άσκησε ακόμη μεγαλύτερη πίεση και στο 85' φώναξε για πέναλτι σε χέρι του Σο μέσα στη μεγάλη περιοχή, χωρίς όμως να δοθεί κάποια παράβαση, για να απειλήσει ένα λεπτό αργότερα με το σουτ του Γκόμεζ.

Η Μάντσεστερ έμεινε στο 90+4' με 10 παίκτες, με τον Νταλότ να βλέπει δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για διαμαρτυρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Σόμποσλαϊ (61' Γκόμεζ), Έντο, Χράφενμπερχ (61' Χάκπο), Σαλάχ, Νούνιες (78' Έλιοτ), Ντίας (78' Τζόουνς)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ονάνα, Νταλότ, Βαράν, Έβανς, Σο, Μέινου (82' Μετζμπρί), Μακτόμινεϊ, Άμπραμπατ, Άντονι (82' Πελίστρι), Χόιλουντ, Γκαρνάτσο (71' Ράσφορντ)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.