Έμεινε με τις ευκαιρίες, ήττα για την ΑΕΚ με 1-0 από την Μπράιτον

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2023

Η αστοχία στην επίθεση και οι επιπόλαιες αποφάσεις στη άμυνα έφερε την ήττα για την ΑΕΚ με 1-0 από την Μπράιτον για τους ομίλους του Europa League. 

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Η Ένωση δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι αλλά μετά την πίεση του πρώτου δεκαλέπτου από την Μπράιτον βρήκε διαδρόμους και προσπάθησε να γινει απειλητική για την εστία των φιλοξενούμενων. Στο 13ο λεπτό με ένα σουτ ο Πινέδα απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 

Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ της Μπράιτον, ο Χατζισαφί έκανε το γύρισα, ο Γκατσίνοβιτς έκανε το σουτ, το οποίο κόπηκε αλλά ο Πινέδα έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής και ο Βερμπρούγκεν τον σταμάτησε. 

Στο 21΄ ένα σουτ του Γκατσίνοβιτς πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Τσούμπερ σημάδεψε το δοκάρι. Στο τέλος του ημίχρονου, η ΑΕΚ έχασε την καλύτερη στιγμή της στο πρώτο μέρος όταν ο Τσούμπερ έπιασε έναν κεραυνό μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. 

Η Μπράιτον πήρε το προβάδισμα στο 55ο λεπτό όταν ο Σιμάνσκι ανέτρεψε τον Πέδρο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 10 λεπτά αργότερα η Ένωση έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Γκατσίνοβιτς είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του Αλμέιδα συνέχισε να ψάχνει διαδρόμους για την αντίπαλη εστία και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Πινέδα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.