Εκτός ημιτελικών Τσιτσιπάς-Χάασε

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2023

Το δίδυμο Στέφανος Τσιτσιπάς και Ρόμπιν Χάασε γνώρισε την ήττα από αυτό των Μαρσέλ Γκρανογέρς και Οράσιο Σεμπάγιος, μένοντας έτσι εκτός της ημιτελικής φάσης του Shanghai Masters.

Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 7-6(2), 6-3 από το Νο.7 του ταμπλό σε 95 λεπτά και Έλληνας τενίστας στρέφει τώρα το βλέμμα του στην ευρωπαϊκή indoor σεζόν, με πρώτο σταθμό την Αμβέρσα (16-22/10).

Η αναμέτρηση έφτασε στο τάι μπρέι με τους Στέφανο Τσιτσιπά/Ρόμπιν Χάασε και Μαρσέλ Γκρανογέρς/Οράσιο Σεμπάγιος να “λύνουν εκεί τους λογαριασμούς” τους.

Οι Γκρανογέρς και Σεμπάγιος κατέκτησαν το πρώτο σετ κάνοντας το 6-2 στο δεύτερο σετ πόιντ, ενώ έκαναν και το 20 στο δεύτερο σετ. Στη συνέχει κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με 5-3.

Οι Μαρσέλ Γκρανογέρς και Οράσιο Σεμπάγιος, στον ημιτελικό θα αναμετρηθούν με τους Χιτζικάτα/Νόρι, οι οποίοι απέκλεισαν το ζευγάρι Γκονζάλες/Μολτένι με 6-4, 3-6, 10-8.

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει αποκλειστεί και από το μονό του open, πλέον στρέφει το βλέμμα του στην γηραιά ήπειρο για το κλείσιμο της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.