Έμειναν στο μηδέν Ολλανδία και Γαλλία

Metrosport Team21 Ιουνίου 2024


Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ολλανδία και Γαλλία για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Euro 2024. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς. 

Οι Ολλανδοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο πρώτο λεπτό απείλησαν τη γαλλική εστία. Ο Σίμονς έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Φρίμπονγκ βγήκε στον κενό χώρο, έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά ο Μενιάν απέκρουσε σε κόρνερ. 

Τρία λεπτά αργότερα οι Γάλλοι απάντησαν με δυνατό σουτ του Γκριεζμάν, το οποίο ο Φερμπρούχεν έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Αμφότερες οι δυο ομάδες κυνηγούσαν το γκολ και ο ρυθμός ήταν πραγματικά εντυπωσιακός στο παιχνίδι. 

Στο 14ο λεπτό ο Γκριεζμάν είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά στη μια δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Ραμπιό ενώ στην άλλη την έστειλε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι. 

Στο 17΄ο Χάκπο κινήθηκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Μενιάν απέκρουσε σε κόρνερ. 

ΟΙ δυο ομάδες προσπάθησαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα αλλα οι προσπάθειες τους ήταν άκαρπες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο το πρώτο δεκάλεπτο κύλησαν χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με εξαίρεση το σουτ του Καντέ που δεν βρήκε στόχο. Στο 63΄ο Τσουαμενί απείλησε με δυνατή κεφαλιά  και πέντε λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ του Ντεμπελέ.Στο 72ο λεπτό οι Ολλανδοί βρήκαν το γκολ όταν ο Σίμονς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ εντός περιοχής αλλά το γκολ δεν μέτρησε μετά από εξέτασε του VAR και ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολλανδία: Φερμπρούχεν, Ντάμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Άκε, Σούτεν (73΄Φέρμαν), Σίμονς (73΄Βαϊνάλντουμ), Σίμονς, Ρέιντερς, Φρίμπονγκ (73' Χερτράιντα), Ντεπάι (79' Βέχορστ), Χάκπο

Γαλλία: Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντέζ, Τσουαμενί, Καντέ, Ραμπιό, Ντεμπελέ (75' Κομάν), Τουράμ (75' Τουράμ), Γκριεζμάν

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.