Έμειναν στο μηδέν Μακεδονικός και ΑΕΛ

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2024

Μακεδονικός και ΑΕΛ έμειναν στο μηδέν και αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0), στο πλαίσιο της 18η αγωνιστικής του Α Ομίλου της Super League 2, οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το τέρμα τους ακυρώθηκε.

Οι "πράσινοι" συνεχίζουν να βρίσκονται σε τροχιά τριάδας, έχοντας 26 βαθμούς (3η θέση), μένοντας για τέταρτο σερί αγώνα αήττητοι. Οι "βυσσινί" από πλευράς τους έφτασαν τους 33 βαθμούς και συγκατοικούν με τον Λεβαδειακό στην κορυφή της βαθμολογίας, με την ομάδα της Βοιωτίας να έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι στιγμές του αγώνα:

Στο 22ο λεπτό ο Κλέντον Περντρέου πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επέμβαση, επιδεικνύοντας τα τρομερά αντανακλαστικά του, κρατώντας ανέπαφη την εστία του μετά από μία κοντινή κεφαλιά του Ογκμπόε.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+3) οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ανέβει ψηλά, προσπαθώντας να πετύχουν το νικητήριο γκολ, αλλά ο Περντρέου μάζεψε τη μπάλα από σέντρα του Στίνα και με μακρινό βολέ βρήκε τον Ραμίρεζ στην κόντρα, εκείνος πάσαρε εξαιρετικά στον Ζαφειράκη και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τα highlights του αγώνα:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.