Έμειναν ανικανοποίητοι (1-1) στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και ΟΦΗ

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και ΟΦΗ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Πέδρο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μαλής που είχε κάνει την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και με τη συμπλήρωση του 20ου λεπτού έφτασαν στην ισοφάριση με τον Λουίζ Φελίπε. Ο Μπάκιτς είδε την κίνηση του Γαγέγος στην περιοχή, εκείνος σούταρε στα σώματα, η μπάλα κατέληξε στον Φελίπε, ο οποίος με ένα δύσκολο σουτ από δύσκολη γωνία κέρδισε τον Καπίνο κάνοντας το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία της ομάδας του Αγρινίου. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου το σουτ του Μπάκιτς τράνταξε το δοκάρι ενώ ο Καπίνο απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Φελίπε.

Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε όσο περνούσαν τα λεπτά και επιχείρησε να βγει στην επίθεση. Στο 71΄απείλησε με τον Πέδρο ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία 10 λεπτά αργότερα όταν ο Σενγκέλια έκανε ωραία προσπάθεια αλλά είδε τον Μπάουμαν να αποκρούει και τον Πέδρο να αστοχεί από κοντά.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης: Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαυρίας, Μαλής, Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι, Βοΐλης, Ντίαζ, Πέδρο. ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Γκαγέγκος, Βούρος, Καρώ, Θοράρινσον, Φελίπε, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.