Emanuela Rusta: Έχει κουραστεί να την αποκαλούν «the sexy ref»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Η Emanuela Rusta με καταγωγή από την Αλβανία είναι η πρώτη γυναίκα διαιτητής που έπαιξε στην αλβανική SuperLiga ανδρών και στην συνέχεια, έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της, σφυρίζοντας παιχνίδια σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Παλαιότερα διατηρούσε λογαριασμό στα social media και συνήθιζε να είναι ενεργή χρήστης καθώς ανέβαζε καθημερινά γοητευτικές φωτογραφίες του εαυτού της, με μπικίνι ή από το γυμναστήριο. Παρόλο αυτά, πήρε την απόφαση να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς λάμβανε μηνύματα σεξιστικού περιεχομένου.

H Αλβανίδα ρέφερι η οποία σφύριξε χθες (19/9) την αναμέτρηση μεταξύ της Σπόρτιγκ Λισσαβώνας και της Ρεάλ Μαδρίτης, για το γυναικείο Champions League, πιστεύει πως η προβολή της εξωτερικής της εμφάνισης από τα media, κάνει δυσκολότερο το έργο της να αναδειχθεί και να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τους άνδρες διαιτητές.

«Θα πρέπει να εστιάσουν περισσότερο στην επαγγελματικότητά μου, παρά σε άλλα πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η Ισπανική εφημερίδα Marca.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.