Ελβετία: 6 τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε περαστικούς-Συνελήφθη ο δράστης

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Συναγερμό στις ελβετικές Αρχές σήμανε η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/5) στην πόλη Τσόφινγκεν της βόρειας Ελβετίας, με 6 άτομα να τραυματίζονται σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος συλληφθείς, ξένης καταγωγής, συνελήφθη από τις Αρχές και νοσηλεύεται υπό φρούρηση, αφού επιτέθηκε αδιακρίτως σε αρκετούς ανθρώπους.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης κρύφτηκε σε παρακείμενο σπίτι και μετά από περίπου δυο ώρες συνελήφθη από την ελβετική αστυνομία που τον αναζητούσε παντού.

«Χρησιμοποίησε αιχμηρά και κοφτερά όπλα, με τα οποία τραυμάτισε 6 ανθρώπους, εκ των οποίων δύο σοβαρά. [...] Είχε τραυματιστεί και ο ίδιος και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο», σημείωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στην περιοχή, Μπέρνχαρντ Γκράσερ. 

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται δύο μέλη του διδακτικού προσωπικού του δημόσιου σχολείου του Τσόφινγκεν, αλλά και μια έγκυος που τραυματίστηκε «με μεταλλικό αντικείμενο».

Μάλιστα, στα πλάνα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον ιστότοπο της Aargauer Zeitung φαίνεται η μεγάλη ανάπτυξη δυνάμεων της αστυνομίας και συνεργείων διάσωσης, με τους αστυνομικούς να φορούν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, φέροντας όπλο στις ζώνες τους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.