Ελλήσποντος Κριθιάς: Αγιασμός και δώδεκα μεταγραφές

Χρήστος Λιάπης12 Σεπτεμβρίου 2024


Εγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στον Ελλήσποντο Κριθιάς ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣΜ.

Παραβρέθηκαν διοίκηση, παίκτες και φίλοι της ομάδας ενώ δεν έλειψαν οι ευχές για καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Δώδεκα μεταγραφές

Εξι, επτά παίκτες από τον περσινό κορμό συνεχίζουν στον Ελλήσποντο ενώ έγιναν και δώδεκα μεταγραφές.

Νέα αποκτήματα είναι οι Μυλωνάς από Κολχικό, Τσιμήνας και Μόσχος από Ηράκλειο, Τσιναρίδης από Γερακαρού, Μαυρουδής από ΠΑΟΚ Σταυρού, Σεφεράσι από Ζαγκλιβέρι, Μιτακίδης και Βασίλης Λιμπαδές από Αυγή, Φώτης Μίλκας από Ηρακλή Θερμαικού, Πετρετζίκης και Βαφειάδης από Πολυδένδρι ενώ έκλεισε και ένας παίκτης από την ΑΕ Καλλιθέας.

Ο προπονητής του Ελλήσποντου Βασίλης Κιπλακίδης για την ομάδα του ανέφερε: «Εχουμε μπροστά μας τον αγώνα κυπέλλου με τον Λαγκαδά. Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι. Αν περάσουμε στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορέσουμε»

Για το πρωτάθλημα είπε: «Να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος»

Ο Ελλήσποντος ευχαριστεί

Ο Ελλήσποντος ευχαριστεί τον Κ. Χαράλαμπο Κυργιάννη αντιδήμαρχο αθλητισμού Λαγκαδά, τον Κ. Ηλια Βρανο πρόεδρο τοπικής κοινότητας Κριθιάς, τον Βασίλη Κιπλακίδη προπονητή ανδρικού τμήματος, τον Κ. Νίκο Γραμμένο προπονητή των ακαδημιών Κ9-Κ14, τον Κ. Παναγιώτη Χατζηλασκαράκη προπονητή των ακαδημιών Κ6 για όλα αυτά που προσφέρουν στην ομάδα. «Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς» επισήμανε ο Γιώργος Εγγλέζος.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.