«Ελλιπής ο φωτισμός στο γήπεδο του Καλοχωρίου»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023

Με αφορμή την ανακοίνωση του δήμου για την υπογραφή της σύμβασης του έργου ηλεκτροφωτισμού ανοιχτών γηπέδων Διαβατών και Σίνδου, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου, 
 αναφέρει
για την ξεκάθαρη κωλυσιεργία στο μείζον πρόβλημα του ελλιπούς φωτισμού του γηπέδου του Καλοχωρίου που προέκυψε έπειτα από την κλοπή μέρους των καλωδίων τον μήνα Μάιο. Ακόμη προσθέτει:
Παρά την άμεση κινητοποίηση μας και τις προσωπικές δεσμεύσεις από πλευράς Δημάρχου κου Ιωαννίδη, αντιδημάρχου τεχνικών έργων κου Γλώσση και της αντιδημάρχου οικονομικών κας Γεωργιάδου για άμεση επίλυση του προβλήματος αυτού , σήμερα ο φωτισμός του γηπέδου παραμένει ελλιπής. Συνέπεια αυτού είναι να μην μπορούν να διεξαχθούν οι προπονήσεις με τον προβλεπόμενο φωτισμό κατά τις βραδινές ώρες ! Ως εκ το τούτου ζητούμε την άμεση ανταπόκριση της διοίκησης του δήμου στο ερώτημα μας , αν δηλαδή, η αποκατάσταση των καλωδίων στο Δημοτικό Στάδιο Καλοχωρίου αποτελεί μέρος των διαγωνισμών και συμβάσεων που πρόκειται να ολοκληρωθούν σύντομα όπως αναφέρουν. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κάποια από τα στάδια του δήμου χαίρουν έργων αναβάθμισης, ταυτόχρονα, όμως, δηλώνουμε ομόφωνα ότι οι ανάγκες συντήρησης μιας δημοτικής δομής (Στάδιο Καλοχωρίου)αυτής της έκτασης δεν μπορεί και δεν πρέπει να καλύπτονται στο μεγαλύτερο μέρος τους από εξωτερικές χορηγίες, καθώς και την επίμονη προσπάθεια και τις θυσίες συγκεκριμένων ανθρώπων.
Ως ομάδα, πιστεύουμε στις αρχές της ίσης μεταχείρισης των παικτών και θεωρούμε αυτονόητο ότι θα αγωνιζόμαστε συνεχώς για την ισότιμη αντιμετώπιση των ζητημάτων μας από τις εκάστοτε διοικήσεις του Δήμου.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.