Ελλάδα - Νότια Αφρική 24-2: Εκρηκτικό ξεκίνημα από τα κορίτσια της Εθνικής στο Παγκόσμιο

Metrosport Team16 Ιουλίου 2023

Εκρηκτική πρεμιέρα έκανε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Φουκουόκα, πανηγυρίζοντας μία μεγάλη νίκη κόντρα στη Νότια Αφρική με 24-2.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου μπήκε με φόρα στο πρώτο οκτάλεπτο, βρήκε δίχτυα επτά φορές, ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ και στο δεύτερο οκτάλεπτο διεύρυνε το προβάδισμα σε 13-2. Στην τρίτη περίοδο η Νότια Αφρική δεν μπόρεσε να αντιδράσει και δέχθηκε ακόμα έξι γκολ, με τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου να κάνουν το 19-2.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 24-2, με την Ελευθερία Πλευρίτου και την Ελευθερία Φουντωτού με τέσσερα γκολ να είναι οι πρώτες σκόρερ του αγώνα. Θυμίζουμε ότι οι αντίπαλοι της Ελλάδας στον Γ Όμιλο είναι οι Νότια Αφρική, Αργεντινή και Ιταλία.

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 6-1, 6-0, 5-0

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου (6/8 αποκρούσεις), Ελευθερία Πλευρίτου 4, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 3, Νίνου 3, Τριχά 3, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 1, Φουντωτού 4, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου.

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (Νίκολα Μπάρετ): Μάρτινς, Μακντόναλντ, Θόρντον-Ντιμπ, Μοτάου, Σιλένο 1, Μίλερ, Τζένουαρι, Ζόντο 1, Βέρφιλντ, ΜακΛίοντ, Μίτσαμ, Τόμπσον, Γκάντο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.