Ελλάδα-Ιρλανδία: Για το 4Χ4 και νέο άλμα πρωτιάς-Οι σκέψεις Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2024

Ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο του Nations League θέλει να κάνει απόψε το βράδυ η Εθνική ομάδα, η οποία υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ιρλανδία.

 Με κεκτημένη ταχύτητα από την ιστορική νίκη στο «Ουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

 Η εντυπωσιακή νίκη στο Λονδίνο στη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, άνοιξε διάπλατα τον δρόμο προς την πρωτιά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο μπροστά σε χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι θα κατακλύσουν το βράδυ της Κυριακής (13/10) το «Γ. Καραϊσκάκης» φιλοδοξεί να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του.

Ο αγώνας της Ελλάδας με την Ιρλανδία θα αρχίσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Alpha και το Novasports Prime.

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα 

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με τους Ιρλανδούς, οι αλλαγές σε σχέση με τους «11» που πρωταγωνίστησαν στη νίκη επί της Αγγλίας εκτιμάται πως θα είναι λιγοστές.

Δεδομένη θεωρείται η αλλαγή στον παρτενέρ του Μαυροπάνου στο κέντρο της άμυνας. Υπενθυμίζεται πως ο Κουλιεράκης συμπλήρωσε κάρτες στο «Ουέμπλεϊ» και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τους Ιρλανδούς.

Χατζηδιάκος και Ρέτσος είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχει στα χέρια του ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ο οποίος θα επιλέξει λογικά έναν εκ των δύο για παρτενέρ του Μαυροπάνου στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό είναι αν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές. 

Ο Βλαχοδήμος θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ πλην του Κουλιεράκη δεν αναμένονται άλλες αλλαγές στην τετράδα της άμυνας. Ο Ρότα, εκτός απροόπτου, θα βρεθεί εκ νέου στο δεξί άκρο της άμυνας και στην αριστερή ο Γιαννούλης, αφού ο Τσιμίκας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση.

 Ο εξαιρετικός κόντρα στην Αγγλία Κουρμπέλης πιθανότατα θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα, ενώ ίσως υπάρξει αλλαγή στον παρτενέρ του, αφού φανέλα βασικού αντί του Σιώπη που ξεκίνησε στο Ουέμπλεϊ διεκδικούν και οι Μάνταλος, Ζαφείρης

Σε ό,τι αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή, Μασούρας, Τζόλης και Μπακασέτας φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» θέση στο αρχικό σχήμα, όπως, βεβαίως, και ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ κόντρα στους Άγγλους, Βαγγέλης Παυλίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.