Elite League: «Πέταξε» για Αθήνα και άνοδο ο Ηρακλής

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και αγωνιστική ενσυναίσθηση για τις τελευταίες «μάχες» με στόχο την άνοδο… Ο Ηρακλής «πέταξε» για την Αθήνα, ευελπιστώντας να αφήσει την Elite League την Κυριακή και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ως ομάδα της Basket League!

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με ανοικτή προπόνηση και ψυχολογική ώθηση από τον κόσμο του στο Ιβανώφειο, αποφασισμένος για να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο τη φετινή του προσπάθεια και να κατακτήσει εισιτήριο ανόδου.

Οι «κυανόλευκοι» αναχώρησαν αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (15/5) με προορισμό την Αθήνα όπου θα παιχτούν όλα, αρχικά την Παρασκευή (17/5) στον πρώτο «τελικό» απέναντι στον Ερμή Σχηματαρίου με φόντο το νοκ άουτ ματς με τον χαμένο του ζευγαριού Πανιώνιος-Μίλων και το δεύτερο εισιτήριο ανόδου.

Στο πλευρό τους ο Διονύσης Αγγέλου, το staff και οι παίκτες του Ημίθεου θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση τουλάχιστον 1000 οπαδών της ομάδας, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες ώρες και να γίνει ακόμη μεγαλύτερος, εφόσον ο Ηρακλής περάσει το πρώτο εμπόδιο, στο ματς ανόδου της Κυριακής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.