Elite League: Έφτασε η ώρα για το πρώτο βήμα ανόδου του Ηρακλή

Metrosport Team17 Μαΐου 2024

Το Final 4 της Elite League αρχίζει σήμερα με Πανιώνιο, Μίλωνα, Ηρακλή και Ερμή Σχηματαρίου να διεκδικούν τις πιθανότητές τους για την άνοδο στη Basket League. Οι δύο ομάδες της Νέας Σμύρνης μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου και το πρώτο εισιτήριο ανόδου.

Η ώρα για το πρώτο βήμα ανόδου και της μεγάλης επιστροφής του Ηρακλή στην Basket League έφτασε μετά την καταπληκτική πορεία των «κυανόλευκων» στο δεύτερο μισό της χρονιάς και τα Play Offs της Elite League.

Ο Ημίθεος θα αντιμετωπίσει στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων τον Ερμή Σχηματαρίου στις 17:00 (Action 24) στον πρώτο αγώνα του Final 4 με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει μεθαύριο, Κυριακή, το δεύτερο εισιτήριο ανόδου. Υπενθυμίζεται πως τόσο ο Ηρακλής, όσο και ο Ερμής Σχηματαρίου προκρίθηκαν στο Final 4 παρ’ ότι είχαν μειονέκτημα απέναντι σε ΝΕ Μεγαρίδας και ΓΣ Ελευθερούπολης.

Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων όπου θα έχουν τη συμπαράσταση τουλάχιστον 1000 οπαδών τους που σε εργάσιμη ημέρα και ώρα θα ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές στην Αθήνα για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Διονύση Αγγέλου.

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανατρέποντας τα προγνωστικά απέκλεισε την Ελευθερούπολη στο καθοριστικό τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του για ακόμη μία υπέρβαση, δίχως ωστόσο να έχει τον Νίκο Οικονόμου στον πάγκο του. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πιτσίλκας-Θεονάς-Χατζημπαλίδης (Ντίνος).

Ο νικητής στην Basket League

Μια από τις δύο ομάδες της Νέας Σμύρνης θα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ στην Basket League. Πανιώνιος και Μίλων αγωνίζονται στις 20:00 (Action 24) με στόχο τον τίτλο και το εισιτήριο της ανόδου σε μια επιτυχημένη σεζόν. Άλλωστε και οι δύο ομάδες πανηγύρισαν την άνοδό τους πέρσι από τη Β’ Εθνική. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πουρσανίδης Γ.-Συμεωνίδης-Χριστινάκης (Νιγιάννης).

Ο ηττημένος του αποψινού αγώνα, θα έχει δεύτερη ευκαιρία διεκδίκησης της ανόδου με τον νικητή του αγώνα Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου, το απόγευμα της Κυριακής στις 16:00.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.