Ελεύθερος ο Τάτος, μπαίνει στο... μάτι ομάδων της Super League 2

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2024

Αν και πέρασε καιρός μέχρι να τερματιστεί η συνεργασία του Ανδρέα Τάτου με την Καλαμάτα, εδώ και λίγες ώρες ο έμπειρος μέσος είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Τάτος και Μαύρη Θύελλα χώρισαν φιλικά και πλέον ο ποδοσφαιριστής αρχίζει να μπαίνει εντονότερα στο... μάτι αρκετών ομάδων Super League 2 και όχι μόνο.

Οι περισσότερες ομάδες στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης των ρόστερ τους, ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος για προσθήκες της τελευταίας στιγμής. 

Και επειδή ο Τάτος ξεχωρίζει ως περίπτωση, διάφορες ομάδες θα μπουν σε πειρασμό να του κάνει πρόταση, ειδικά όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών στη θέση του επιτελικού.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της Κηφισιάς, η οποία «πονά» στο «10», λόγω τραυματισμού δύο ποδοσφαιριστών της και ο Τάτος υπό προϋποθέσεις δεν θα της ήταν αδιάφορος.

Ανάλογα είναι τα δεδομένα και για άλλες ομάδες της κατηγορίες, οι οποίοι μπορεί να σκεφτούν να του κάνουν πρόταση και να κλείσουν τον πρώην αρχηγό του Άρη, ο οποίος και πέρσι έκανε καλή σεζόν στην Καλαμάτα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.