«Ελεύθερος ο Ραμάλιο από την PSV - Μπορεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δηλώσει ήδη ανοιχτά τις μεταγραφικές του ανάγκες του για τη νέα σεζόν, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να ξεπηδούν σχεδόν σε καθημερινή βάση, παρουσιάζοντας διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών ως στόχους του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο από αυτά προέκυψε σήμερα στα ρεπορτάζ της Ολλανδίας και εμπλέκει τον Δικέφαλο του Βορρά με τον Αντρέ Ραμάλιο της PSV.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και προσπαθεί να αποκτήσει τον Αντρέ Ραμάλιο Σάντος, τον 32χρονο  Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό που μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν μετά από τρία χρόνια.

Στα σχετικά δημοσιεύματα γράφουν χαρακτηριστικά πως: «Ο αμυντικός της PSV Αντρέ Ραμάλιο, μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο από την PSV. Υπάρχουν πάντως και άλλες επιλογές για τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα πολλές».

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος, με ιταλικό διαβατήριο, που πέρυσι το καλοκαίρι εμφανίστηκε ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, είχε φέτος 46 συμμετοχές και 3 γκολ με τους πρωταθλητές Ολλανδίας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.