Ελευσίνα: Παρέσυρε μηχανή κι εξαφανίστηκε - Σε κρίσιμη κατάσταση 33χρονος

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Τα ίχνη του ατόμου που προκάλεσε το πρωί της Τετάρτης (4/9) το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Ελευσίνα αναζητούν οι αρχές, την ώρα που ένας 33χρονος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Μιλώντας στο MEGA, φίλη του 33χρονου αποκάλυψε ότι ο νεαρός πήγαινε στη δουλειά την ώρα του τροχαίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού, δεδομένου ότι πέρασε μέσα από μεταλλική πινακίδα.

«Πέρασε μέσα από την πινακίδα, έχει γίνει με πολύ δύναμη. Είναι στο Κρατικό της Νίκαιας, οι άνθρωποι έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν, μετά από πάρα πολλές ώρες χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη είναι θαύμα… μας είπαν να προσευχόμαστε να ξαναπερπατήσει. Είναι στην εντατική για προληπτικούς λόγους», δήλωσε αρχικά.

Μάλιστα, ο 33χρονος είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και οδηγός εδώ και πολλά χρόνια, ενώ την ώρα του τροχαίο φορούσε και κράνος.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια και φίλοι του 33χρονου, ο οποίος πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, απηύθυνε έκκληση, προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός του ΙΧ, που προκάλεσε το ατύχημα και εξαφανίστηκε από το σημείο, αφήνοντας στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένο τον οδηγό της μηχανής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.